اهمیت و مزایای کاربرد لباس فرم رستوران
یکی از موارد مهم در رعایت بهداشت استفاده از لباس فرم مخصوص در رستورانها است. مطابق قانون بهداشت مواد غذایی هر فردی که با این مواد سروکار دارد باید از سالم بودن آنها مطمئن باشد و غذا باید با خیال راحت و با رعایت موارد بهداشتی آماده شود. استفاده از لباس فرم رستوران هم باعث میشود ایمنی غذا حفظ شود. پوشیدن لباس فرم مناسب با محیط رستوران یک اقدام مثبت در جهت جلب اعتماد مشتری است. سرآشپزها باید همیشه لباس فرم رستوران مناسب را به تن داشته باشند. زیرا این امر کمک میکند هر گونه آلودگی روی لباسهای معمولی مانند موهای حیوانات خانگی یا خاک غذا را آلوده نکند. علاوه بر پوشیدن لباسهای سفید سرآشپزها باید در حین آمادهسازی غذا از پوشش موی مناسب نیز استفاده کنند. استفاده از کلاه آشپزی برای پوشاندن مو و استفاده از ماسک برای پوشاندن موهای صورت به جلوگیری از ریزش موها در غذا واجب است. در این مقاله ما را همراهی کنید تا بیشتر به بررسی اهمیت و مزایای کاربرد لباس فرم رستوران بپردازیم.
رنگها پیامهای مختلفی دارند. اصولاً رنگ آبی و سبز نماد مراقبت و آرامش است برای همین از این رنگها در بیمارستان بیشتر استفاده میشود. در مقابل رنگ زرد و قرمز نمادی از سرگرمی و محیطی انرژیبخش است و برای کافیشاپها، فستفودها و رستورانهای دنج و صمیمی مناسبتر هستند. اگر به دنبال یک محیط خاص هستید که از کلیشههای یکنواخت دور باشد و محیط را جذاب کند به ترکیب رنگ خیلی دقت کنید.
مثلاً اگر رستوران شما فضایی سنتی دارد رنگهای آبی فیروزهای، خاکی و سفید رنگهای مناسبی هستند. رنگهای تیره مانند مشکی، سرمهای یا آبی کاربنی، رنگهای رسمیتری هستند که برای رستورانهای لاکچری بهتر است. به همین ترتیب میتوانید با استفاده از روانشناسی رنگها و فضای کار رنگ مناسبی را برای لباس فرم کارکنان خود انتخاب کنید.
اهمیت استفاده از لباس فرم رستوران
تهیه لباس کار آشپزی اهمیت زیادی در پیشرفت کسبوکار شما دارد. پوشش پرسنل رستوران در کیفیت آن رستوران موثر است چون بخشی از بهداشت رستوران از نظافت پرسنل و پوشش مناسب آنها مشخص میشود. هیچ شخصی دوست ندارد مهمانداری برایش غذا بیاورد که لباس کثیف یا لکه داری پوشیده یا هیچ کس تحمل دیدن یک تار مو در غذای سفارش داده شده را ندارد. پس باید نظافت و نظم وانضباط پوشش پرسنل به طور مرتب چک شود.
اگر صاحب یک رستوران هستید شاید لباس فرم کارکنان برایتان مهم نباشد اما باید بدانید که لباس فرم در هر شغلی خیلی مهم است. لباس هر فرد نشان دهنده وظیفه اوست و کار در رستوران نیز مانند کار در هر مکان دیگری باید این ویژگی را داشته باشد. پوشیدن لباس فرم نه تنها به کارکنان احساس مسئولیت بیشتری می دهد بلکه باعث میشود تا به چشم مشتری شیک و آراسته دیده شوند. البته دقت کنید که لباس فرم پرسنل هر بخش با هم فرق دارد. به طور مثال لباس فرم گارسون یا پیشخدمت با لباس فرم سرآشپز تفاوت دارد و به این صورت مشتریها میتوانند به راحتی هر یک از کارکنان را بشناسند.
عملکرد و کارایی پرسنل میتواند تاثیر بسیار زیادی در جلب رضایت مشتریان داشته باشد و همین امر سبب شده است که مدیران تمرکز بسیار زیادی را بر روی این امر داشته و در اولین فرصت اقدام به سفارش دوخت بهترین انواع لباس فرم رستوران داشته باشند. شما نیز میتوانید با توجه به مزایای این لباس فرم یکی از بهترین آن را انتخاب کرده و آن را مورد استفاده قرار دهید. استفاده از لباس فرم رستوران نه تنها زیبایی و جذابیت کارکنان شما را تأمین میکند بلکه کارکنان رستوران چون به مدت طولانی این لباس را به تن خواهد داشت باید با آن احساس راحتی داشته باشد. مهمترین مزیتهای استفاده از لباس فرم رستوران:
معرفی برند: رستورانها با طراحی لباس فرم بسیار شیک یکی از راههای تبلیغاتی و بازاریابی را انجام داده و از این طریق برند خود را به دیگران معرفی میکنند.
شناسایی بهتر و سریعتر پرسنل: در فضای رستوران باید کارکنان از مشتریان به راحتی قابل تشخیص باشند و استفاده از لباس فرم رستوران کمک میکند که مشتریان پرسنل و گارسونها را تشخیص دهند.
ایجاد اعتماد به نفس بالا و افزایش مسئولیت پذیری برای کارکنان: استفاده از لباس فرم رستوران با داشتن طرح و کیفیت عالی مانند لباس اداری در شرکتها و سازمانها اعتماد به نفس بالایی در کارکنان ایجاد میکند. کارکنان رستوران با پوشیدن لباس فرم اهمیت کار خود را دریافته و حس مسئولیت پذیری بالایی میگیرند و وظایف خود را به بهترین نحو انجام میدهند. در واقع استفاده از این فرم می تواند یک عامل محرک بسیار عالی برای کارکنان باشد
لباس کار باید راحت باشد همیشه تمیز باشد، قابل شستشو بوده و متناسب با سایز پرسنل تهیه شود. بی شک اجاقهای متعدد و تجهیزات گرمایشی آشپزخانههای تجاری را به محیطی گرم تبدیل میکند. برای سرآشپزها گرما آزاردهنده است به خصوص اگر در شیفت طولانی کار کنند. بنابرای پوشیدن لباس فرم مناسب برای راحتی شخص بسیار مهم است. کارکنان شما باید زمانی طولانی در محیطی گرم و شلوغ کار کنند در نتیجه پارچه لباس باید از جنسی سبک و خنک باشد.
پرسنل رستوران معمولاً با غذا و نوشیدنی سروکار دارند و لباسشان زود لک و کثیف میشود بنابراین پارچه لباسشان باید راحت شسته و اتو شود. بهتر است از پلاستیک و نایلون در طراحی لباس فرم رستوران استفاده نکنید. لباس تنگ یا بیش از حد گشاد روی سرعت کارکنان اثر گذاشته و باعث دیر رسیدن غذا به مشتری و نارضایتی خواهد شد.
هر یک از مشاغل برای کارکنان خود لباس های مخصوصی را تهیه می کنند و کارکنان موظف هستند که زمان حاضر شدن در محیط کار ، آنها را بپوشند و رستوران ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
شما ممکن است بزرگترین علائم ، درخشان ترین چراغ ها ، بهترین مبلمان و ظروف غذاخوری ، شیک ترین تزئینات و بهترین غذاها را داشته باشید ، اما با ایجاد ظاهری مناسب برای کارکنان خود می توانید ، تصوری عالی را در ذهن مشتری ایجاد کرده و مشتریان را به خود جلب کنید.برای کار در رستوران باید یک لباس فرم با دوام ، راحت و بی خطر داشته باشید.یونیفرم ها باید به ایجاد حس غرور ، اقتدار و رفاقت در بین کارکنان کمک کنند.
کارکنان رستوران باید لباس تمیز بپوشند و باید هنگام ورود ، لباس شخصی خود را با لباس کار مخصوص رستوران تعویض کنند.
برای تهیه لباس کار برای کارکنان رستوران ، چند فاکتور وجود دارد که باید در نظر بگیرید و این شامل موارد زیر است:
موضوع رستوران
قبل از اینکه تصمیم بگیرید که کارکنان شما چگونه باید لباس بپوشند ، مهم است که تصمیم بگیرید که موضوع شما چیست.به عنوان مثال ، اگر رستوران شما مضمون غربی دارد ، مناسب است که سرورها به سبک غربی لباس بپوشند.لباس رستورانی باید با سبک و جو رستوران شما مطابقت داشته باشد.
فروش عمده لباس کار رستورانی در تهران از طریق فروشگاه آنلاین دوخت یادگار قابل سفارش است .
تلفن دوخت یادگار
لباس فرم رستورانی باید ماندگار باشد
لباس رستورانی معمولا در همه مغازه ها وجود دارد ، اما پیدا کردن لباس های بادوام بسیار مهم است.شاید لازم باشد صاحبان رستوران هزینه زیادی را برای سفارش لباس کار با دوام و با کیفیت به شرکت تولیدی لباس کار بپردازند و پرداخت این هزینه ها اضافی ممکن است برای آنها آزاردهنده باشد ، اما وقتی می بینند این لباس ها مدت ها ماندگاری دارد ، آن را درک خواهند کرد.
راحتی
از آنجا که احتمالاً کارکنان رستوران دائما مشغول فعالیت هستند ، لباس و کفش آنها باید راحت باشد.اگر لباس رستورانی سایز یا شکل مناسبی نداشته باشد ، ممکن است فعالیت کارکنان را دچار اختلال کند.شما به عنوان یک کارگر رستوران بیشتر اوقات در حال فعالیت هستید ، بنابراین دقت داشته باشید که لباس و کفش شما راحت باشد و لباس دقیقا سایز شما باشد یعنی زیاد تنگ و یا گشاد نباشد.
ایمنی
یک کد لباس فقط برای تنظیم ظاهر ضروری نیست.ایمنی هم مهم است.به عنوان مثال لباس سرآشپز باید به گونه ای باشد که از سوختگی جلوگیری کند.
تمیز کردن آسان
از آنجا که کارمندان رستوران با غذا سرو کار دارند ، ممکن است لباس آنها خیلی زود کثیف شود ، بنابراین باید لباس هایی را برای آنها انتخاب کنید که به راحتی تمیز شوند و در مقابل شستشو زیاد آسیب نبیند.تولیدکننده لباس کار برای تهیه لباس فرم رستورانی از پارچه های با دوام و قابل تنفس استفاده می کند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر